Monday, November 12, 2012

My baby 3D images and 4D video

This is my baby....ada gaya muka sape? hehehe...
 
Tembam kan pipi baby....bentuk muka macam muka ayahnya tu..panjang-panjang...

 
and this is the video (4D) ...so cute...
 
video

3D and 4D photo/images/video done at Klinik Fauziah, Taman Dagang Ampang. Sekali semua sekali dengan CD yang ada banyakkkkk gambar dan 4 video...RM100 sahaja. Murah kan.
 
Yang scan semua ni, sonographer expert yang bawak the 3D equipment to the clinic. Rezeki kitaorg masa tu dia ada datang, so instead of the doctor, the expert yang buat terus.
 
Nak kasi baby bangun, dia ketuk-ketuk sikit perut, cam ketuk pintu rumah...baby masa tu tengah sedap tidur sebab Umi nya baru lepas lunch. So, muka memang cam tak puas hati jer kena kacau.
 
Puas hati dapat buat 4D ni. Dulu masa Mia takder lagi benda-benda alah ni.
 
Cant wait to see you and to hold you baby!

No comments: